DİYARBAKIR ERGANİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı, 16.01.2015  Cuma günü saat, 15:00’te Kaymakamımız Sayın Eşref YONSUZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ATABEY, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla, Bekir Aral Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans  salonunda gerçekleştirildi.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı, 16.01.2015  Cuma günü saat, 15:00’te Kaymakamımız Sayın Eşref YONSUZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ATABEY, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla, Bekir Aral Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans  salonunda gerçekleştirildi.

               Kaymakamımız Sayın Eşref YONSUZ başkanlığındaki toplantıda, 2014-2015 yılı 1.yarıyılında eğitim çalışmaları ayrıntılı olarak değerlendirildi. İlçemizde, eğitimin son durumunun konuşuldu.

             Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ATABEY, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1. yarıyılını bitirmek üzereyiz. Geçtiğimiz dönem içinde gayretlerinizden dolayı sizlere, sizlerin nezdinde öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıyı yapmamızdaki amaç, öncelikle bu yarıyılda ortaya koyulan çalışmaları ikinci yarıyılda daha verimli bir şekilde tamamlayabilmektir. Bu noktada sorumluluk almanızı, insiyatif alanınızda ihtiyaç ve taleplerle birebir ilgilenmenizi rica ediyorum. Katılmanız ve katkılarınız konusunda sizlere teşekkür ederim.’ sözlerine yer verdi.

           Devamında katılımcılara hitap eden Kaymakamımız Sayın Eşref YONSUZ, Ergani’de şuan eğitim anlamında yapılan çalışmalardan memnunum. Ancak eksikliklerimizi tespit ederek ortaya koyacağımız çalışmaları daha ileriye taşımalıyız. Örneğin okul öncesi eğitimde okullaşma oranının artırılması yönünde çalışmalar yapmalıyız. Fiziki imkânı olan okullarımızda anasınıfı açılması gerekmektedir. Okul öncesinde ortaya koyacağımız başarı ilkokul ve devamında bizlere örnek teşkil edecektir.

Ayrıca veli-okul işbirliğine önem verilmesi, yatırımların çok sıkı takip edilmesi bizim için öncelikli sorumluluklarımız arasında yer almaktadır. Ümit ediyorum ki ikinci yarıyılda daha güzel daha verimli çalışmalar ortaya koyacağız.’’ açıklamasını yaptı.

Konuşmanın ardından gündem maddelerinin görüşüldü ve toplantı sona erdi.


 

 

ERGANİ HÜKÜMET KONAĞI KAT 2 ERGANİ/DİYARBAKIR - 04126115023

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.